fredag den 16. november 2012

Sigfreds Saucer for Falengreen

Så kan vi endelig løfte sløret for vores første spændende samarbejde med Falengreen. Sammen med kok Bo Marcussen og Falengreen har vi forbedret både sortimentet, smagen, fotostil og givet hele Sigfred-serien et nyt grafisk koncept.
Som en fast del af konceptet "folder" serveringsbilledet sig rundt om kanten og giver dermed en stor eksponering af de flotte billeder taget af fotograf Henrik Bjerre.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Vi har længe spist Sigfreds sovs, særlig rødvinsovs ,har vi været begejstret for. Men,men desvære er der nu kommet alt for meget salt i. Vi prøvede karry sovsen,i sidste uge, den var så salt at den var uspiselig,
Vi håber at de gode sovser, kommer igen,
Venlig hilsen Anne-Dorthe Heidmann

VE2 sagde ...

Hej Anne-Dorthe.
Jeg er ked af at høre at i har haft en dårlig oplevelse med Sigfreds Saucer. Hvis du vil være sød at sende mig din mailadresse på morten@ve2.dk, så hører du fra Falengreen der er står bag produktet. Med venlig hilsen Morten Lauritzen

Unknown sagde ...

Hej jeg vil bare høre hvorfor Bilka og Føtex ikke længer sælger Sigfreds karry og brun sovs mere.
Dem har jeg købt rigtigt mange af, men det er åbenbart slut nu.

VE2 sagde ...

Hej Michael. Det er jeg ked af at høre, men vi har desværre ikke noget at gøre med salg og distribution. Jeg må venligst bede dig rette henvendelse til Falengreen eller Dansk Supermarked.
Med venlig hilsen
Morten Lauritzen

Unknown sagde ...

hejsa! ved i hvor man kan købe sigfreds karry sovs? vh niels erik